iPhone

Slide to unlock.... :)

Generalna — Autor strigoi7904 @ 21:57

Ovoga puta u kompaniji Apple su rešili da se bave modom... iPhone Panties ili iPanties, je ženski donji veš namenjen zaljubljenicima u iPhone.


Kreatori ovog veša su, zapravo, ciljali na opšte prihvaćeno mišljenje da gikovi ne znaju šta treba da rade kada su intimni odnosi u pitanju. Zato su sada izmišljene ženske gaćice sa "putokazom".


Kupuju se online, naravno, a cena je 12 američkih dolara. Postoje u crnoj i beloj boji, poput iPhone uređaja.


Photoshop za iPhone :)

Generalna — Autor strigoi7904 @ 21:51
Izašao je Photoshop za iPhone i iPod Touch, ako nije ranije pisano u vezi ovog, evo novine onda.....:)
 
Najpoznatiji program za obradu fotografija Photoshop, proizvod kompanije Adobe, od sada je besplatno dostupan i na iPhone i iPod Touch uređajima kompanije Apple.

Aplikacija, koja je napravljena isključivo za mobilne telefone, dostupna je na engleskom jeziku i sadrži osnovne funkcije koje ovaj program nudi.

Ono što korisnici ovog programa mogu da urade jeste rotiranje i redimenzioniranje fotografija, kao i primenjivanje filtera i vizuelnih efekata sa unapred utvrđenim parametrima.

Korisnici ove verzije Photoshopa moćiće da retuširaju i objavljuju fotografije, a omogućen im je i pristup usluzi za online skladištenje fotografija kao i dva gigabajta skladišnog prostora.


iPhone 4G???

Generalna — Autor strigoi7904 @ 21:47
Prema najnovijim informacijama jedna od opcija za izgled novog iPhone:

"Prevedite" plač svoje bebe uz iPhone....

Generalna — Autor strigoi7904 @ 21:34

Nova aplikacija koju je prizvodač iPhonea dodao ovim uređajima posluži će roditeljima da otkriju šta njihova uplakana beba ima da kaže.

Takozvani "Cry Translator" (Prevodilac plača) koristi patentiranu tehnologiju koja analizira ton i trajanje plača, pa ga upoređuje sa jednim od pet mogućih povoda: glad, pospanost, dosada, stres ili napor. Nakon toga roditeljima ili osobama koje čuvaju bebu nudi savete šta im je dalje činiti da bi dete prestalo plakati.

"Ovih pet vrsta placa univerzalno je za sve bebe, bez obzira na kulturu ili jezik", kažu stvaraoci ovog zanimljivog izuma, Pedro Barrera i Luis Meca.
 
"Svaka beba ima jedinstven akcenat i ton, baš kao i odrasli", stoji u objašnjenju španskih tehnologa iz kompanije Biloop Tehnologic.

Tako naprimer, plač uzrokovan stresom je snažan i kratak, karakteristika mu je spor pad i onda ponovni uspon, dok je plač zbog gladi piskav i energičan.

Za izum "prevodioca plača" bilo je potrebno šest godina, a iz kompanije Biloop tvrde da je aplikacija naučno dokazana kao delotvorna. Testiranja su vršena na pedijatriji.
 
Potrebno joj je oko deset sekundi da snimi plač bebe i analizira ga, sa 90 posto šansi da pogodi u čemu je problem. Klinicki je testirana na 104 novorođenčeta.

Trenutno se po ceni od 10 dolara prodaje u online prodavnicama Apple iTunes App Store u SAD-u, Velikoj Britaniji i Španiji.


Powered by blog.co.yu