iPhone

Karakteristike...

Generalna — Autor strigoi7904 @ 17:50

Iphone je mix iPod-a i telefona sa primesama računara. Kućište je teško svega 135 grama, ima touch-screen od 3,5 incha, tj. 9 cm, koji je potpuna zamena za tastaturu,pored toga ima kameru od 2.0 Mpixela i internu memoriju od 4 do 8 GB (što zavisi od varijante). Na računar se može povezati pomoću sopstvenog Dock konektora, bluetooth-a 2.0 i Wi-Fi (802.11b/g). Pomoću Wi-Fi možete se sa lakoćom da se povežete na internet gde god postoji wirless point. Naravno pored svega ovoga ima i GPS (Global Positioning System), što danas imaju svi noviji telefoni.

Što se tiče softvera koristi Safari web browser, podržava media formate iPod, iTunes i YouTube, i ugovor između Googla i Appla omogućio je vlasnicima da imaju pristup Google Map sistemu.

Apple je na svoj iphone instalirao i svoj Mac OS X. Aplikacije za ovaj telefon pisane su i u JavaScript-u i Ajax-u.
 ...do najsitnijih delova...

Generalna — Autor strigoi7904 @ 16:05

Ako ste se nekada pitali kako ova stvarčica izgleda iznutra...ovo vam je prilika da saznate...:)

 


Ta mala zanimljiva stvarcica..:)

Generalna — Autor strigoi7904 @ 15:51

Iphone,čudo tehnike iz radionice gigantske kompanije "Apple" , plasirano na tržište krajem prošle godine, izazvalo je pravu pomamu u svetu. Ovaj novi mobilni telefon je i pokretni džepni računar sa ekranom osetljivim na dodir, sa hiljadama mogućnosti za zabavu, kao što je slušanje muzike, gledanje filmova i još mnogo raznoraznih zanimljivih aplikacija....

 


«Prethodni   1 2

Powered by blog.co.yu